Koiraplaneetan toinen kesä on parhaimmillaan!

Manu vahtii
Manu vahtii
Täältä on hyvä näkymä pihalle ja kadulle. Manun asennosta huolimatta hän tietää tarkalleen mitä tapahtuu lähiympäristössä!

Koiraplaneetalla on nyt täysi tohina. Koiria tulee ja menee, kaikenkarvaisia on nähty. Ja uusia asiakkaita käy viikottain tutustumassa.

Hoitolaväki pitää lomaa 9-13.7.2019 ja sitä ennen hoitola on aivan tupaten täynnä! 14-16.7. meillä on myös täyttä, sen jälkeen löytyy vapaita paikkoja.

Lomalaiset tarvitsevat meitä juuri nyt eniten. On turvallista jättää meille paras ystäväsi ja nauttia kesän hetkistä ja matkoista. Toimintamme on nyt pyörinyt yli vuoden ja kasvanut valtavasti. Kiitos siitä kaikille ihanille asiakkaillemme, jotka luottavat meidän hoitoomme. Otamme kerralla, laumasta riippuen, 4-6 vierasta. Joskus pitää hieman suunnitella ryhmien kokoonpanoja, ettei synny ylimääräistä ”ärhäkärhämää”. Normaali sosiaalinen koira sopeutuu yleensä nopeasti, ujoilla voi mennä vähän pitempään. Parasta on jos pääset tutustumaan etukäteen, niin voimme siten arvioida mikä tilanne on juuri hoitotarpeen ajankohtana.

Koirat voivat päästää höyryjä aidatulla pihallamme. Lämpiminä päivinä pidämme oven pihalle auki ja koirat voivat kulkea vapaasti ulos ja sisälle.

Tervetuloa tutustumaan!

About

You may also like...

Your email will not be published. Name and Email fields are required