Hiihtoloma lähestyy – koirahoitola Koiraplaneetta täyttyy

Tänne on helppo tuoda ystäväsi joko koirien päivähoitoon tai vaikkapa täysihoitoon koko viikoksi jos pitempi loma on tiedossa. Hiihtolomalla vk 8 Koirahoitola on kylläkin jo täynnä. Mutta jos olet lähdössä myöhemmin lomalle niin paikkoja pitkin kevättä vielä löytyy. Hoitola sijaitsee keskeisellä paikalla Kaarinassa, rajanaapurina Turku, joten tänne on lyhyt matka koko alueelta.

Ruuhkaa koirahoitolassa
Paljon lenkkeilyä luvassa koirahoitolassa!

Eipä muuta kun romppeet ja ruuat kassiin ja meille asumaan! Voit nauttia omasta lomasta täysin voimin kun tiedät että koirasi voi hyvin. Harmillista että ihana talvikeli vesittyi näin pahasti, mutta pihamme on edelleen täynnä puhdasta lunta ja siellä voi temmeltää vapaasti. Kaikenkarvaisia kavereita piisaa!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *