Hiihtoloma lähestyy – koirahoitola Koiraplaneetta täyttyy

Ruuhkaa koirahoitolassa

Tänne on helppo tuoda ystäväsi joko koirien päivähoitoon tai vaikkapa täysihoitoon koko viikoksi jos pitempi loma on tiedossa. Hiihtolomalla vk 8 Koirahoitola on kylläkin jo täynnä. Mutta jos olet lähdössä myöhemmin lomalle niin paikkoja pitkin kevättä vielä löytyy. Hoitola sijaitsee keskeisellä paikalla Kaarinassa, rajanaapurina Turku, joten tänne on lyhyt matka koko alueelta.

Ruuhkaa koirahoitolassa

Paljon lenkkeilyä luvassa koirahoitolassa!

Eipä muuta kun romppeet ja ruuat kassiin ja meille asumaan! Voit nauttia omasta lomasta täysin voimin kun tiedät että koirasi voi hyvin. Harmillista että ihana talvikeli vesittyi näin pahasti, mutta pihamme on edelleen täynnä puhdasta lunta ja siellä voi temmeltää vapaasti. Kaikenkarvaisia kavereita piisaa!

About

You may also like...

Your email will not be published. Name and Email fields are required