Hoitolan säännöt

Koirahoitolan säännöt

Koirahoitola on avoinna klo 07-21. Poikkeavista nouto- tai tuontiajoista sovitaan erikseen. Yöllä emme ota koiria vastaan, emmekä luovuta.
Edellytämme että koirasi on asianmukaisesti rokotettu ja madotettu. Jos epäilet koirallasi olevan jokin tarttuva tauti, älä tuo sitä silloin hoitoon. Koirasi osaa myös käyttäytyä kodissa eikä riko huonekaluja tms.
Tuo riittävä määrä koiran omaa muonaa mukaasi ja kerro mahdollisista allergioista ja lääkityksistä tarkkaan. Jos muona ei ole alkuperäisessä pakkauksessa kerro mitä ruokaa se on. Näin voimme varmistaa, että koirasi saa samaa ruokaa, mikäli se jostain syystä sattuu loppumaan kesken.
Ilmoita mikäli epäilet koirasi sisäsiisteyttä, tai tiedät että uros saattaa merkata sisällä. Jos koirasi pelkää tiettyjä asioita muista kertoa myös siitä meille.

Koirat ovat tapatumavakuutettuja sen ajan kun ovat meillä. Mikäli koirasi sairastuu hoidon aikana, viemme sen luonnollisesti heti eläinlääkärille jos ei kotikonstit riitä.

Suosittelemme vierailua ennen varsinaista hoitoaikaa, jotta voimme keskustella lemmikkisi tarpeista sekä nähdä miten se toimii meidän laumassa.

Koiraplaneetan oma väki, eli Minka.

Minka kuuluu koirahoitola Koiraplaneetan omaan väkeen. Hän osaa ottaa rennosti vaikka porukkaa tulee ja menee!

About

Comments are closed.