Hundpensionat Koiraplaneetta

Det lilla hundpensionatet nära Åbo

Hundpensionatet Koiraplaneetta / Hundplaneten finns i St Karins, i Piispanristi vid gränsen till Åbo, dvs nära till allt. Vi erbjuder både hunddagis och dygnet runt pension. Vi har trevliga rutter för hundpromenader och vår gård är inhängnad så att hundarna kan springa fritt här. Hundpensionatet är också vårt hem så vi räknar med att din hund är rumsren och kan vistas i möblerade rum. Valpar är givetvis också välkomna, vi kommer skilt överens om hur jag prissätter träning för att bli rumsren mm.

Elmeri är stamkund på Koiraplaneetta

Elmeri besöker hundpensionatet Koiraplaneetta ofta och är redan som hemma hos oss!

Din hund är van vid andra hundar och är social till naturen. Hundarna hos oss lever i flock och ibland måste vi tyvärr också tacka nej ifall vi vet att någon inte passar in i flocken. Det betyder inte att din hund har något fel, ”person”kemin kanske inte bara fungerar. Vi har vissa möjligheter att avgränsa utrymmena för att lösa ”små tvister”. Ibland utgör tikarnas löptider utmaningar för okastrerade hanar och då kanske vi inte kan ta emot vem som helst. Vi har två egna hundar: Molly och Minka som är golden retriever tikar.
Din hund är vaccinerad och avmaskad enligt rekommendationerna!

Om du vill att jag tränar något specifikt med din hund kommer vi överens om principer och kostnad. Daglig lydnad, som t.ex. att inte rusa ut genom dörren utan lov, kommer på köpet.
Jag har också gott en kurs i  hundmassage och tar gärna emot hundar för massage till studerandepris.
Du får gärna komma och bekanta dig – det kostar inget!

About

Comments are closed.