Valikko Sulje

Aukioloaika:
Hoitolamme on auki klo 7-21 päivisin. Emme ota vastaan emmekä luovuta koiria tämän ajan ulkopuolella. Hoitola on myös meidän koti joten näitä sääntöjä kunnioitamme kaikkien hyväksi. Vieras uusi hoitopaikka on aina koiralle stressaava tilanne: uudet ihimiset ja koirakaverit ovat jännittäviä! Monet koirat käyvät meillä säännöllisesti ja tulevatkin hännät heiluen mielellään meille. Tutustu sääntöihin ja täytä mielellään hoitosopimus valmiiksi kun tulet meille ensimmäisen kerran.

Koiran koko
Emme ota vastaan isokokoisia koiria muuta kun erillisen sopimuksen mukaan.

Käyttäytyminen
Oletamme, että koirasi on tottunut muihin koiriin ja myös yksinoloon koska emme voi ulkoiluttaa kaikkia koiria samanaikaisesti. Jos koira ei ole vielä sisäsiisti, sovitaan tästä harjoituksesta erikseen. Vahinkoja toki voi sattua, näistä veloitamme pienen pissamaksun erikseen. Koirasi osaa myös käyttäytyä kotioloissa, eikä tuhoa tavaroita eikä huonekaluja.
Narttujen juoksut voivat joskus aiheuttaa poikkeustiloja ja joudumme kieltäytymään leikkaamattomista uroksista, tai päinvastoin riippuen siitä, missä järjestyksessä varaus on tehty.
Voimme rajata muutaman tilan koirille, jotka kaipaavat oman rauhallisen tilan.

Rokotukset ovat luonnollisesti ajan tasalla.