Kaikki viihtyvät koirahoitala Koiraplaneetalla

Koirahoitola Koiraplaneetta on vuonna 2018 perustettu yritys, joka tarjoaa koirille kotihoitoa Kaarinassa sijaitsevassa omakotitalossa. Ennen sitä hoitotoimintaa on ollut pienimuotoisesti jo kaksi vuotta. Periaatteena on tarjota yksilöllistä ja mukavaa hoitoa koirallesi, jotta voit rauhassa lähteä työ- tai lomareissulle. Joskus työpäivät saattavat venyä pitkäksi ja silloin voit työskennellä rauhassa, tietäen että lemmikilläsi on kivaa puuhaa, kavereita ja mahdollisuus aktiiviseen liikuntaan.

Turvallisuus on meillä tärkeää
Emme pidä vieraitamme vapaana lenkillä, ainoastaan pihalla. Jos koiravieraiden kemia ei kohtaa, tai koiralla on vaikeaa rauhoittua, rajaamme joskus huoneen yhdelle tai kahdelle koiralle kerrallaan, ettei tule vaaratilanteita. Jos koirasi sairastuu hoidon aikana lähin eläinlääkäri ei ole kuin muutaman kilometrin päässä.

Huolehdimme puhtaudesta

Pihallamme on lämminvesisuihku, joten rapakelin sattuessa on helppo suihkutella lenkin jälkeen. Puhtaat pyyhkeet sisältyvät hoitoon. Aina oma huusholli ei ole ihan huippukunnossa, etenkin kun koiralauma on iso ja karvanlähtö parhaimmillaan. Pesemme ruokakupit joka aterian jälkeen.
Koirat ovat meillä kuin kotonaan ja saavat liikkua vapaasti isossa omakotitalossa. Pihamme on suuri ja aidattu, joten koirat saavat myös leikkiä ulkona ja liikkua kunnolla. Tai vaikkapa vaan istua kuistilla ja katsoa ohikulkijoita? Tai haistella grillin ihania tuoksuja terassilla?
Erillisellä luvalla voimme myös kuljettaa koirasi suurempiin lenkkimaastoihin tai viedä rannalle uimaan. Tästä kuitenkin sovimme aina erikseen ja edellyttää että koirasi pitää autossa matkustamisesta.

Tästä on häkkihoito kaukana!

sv_SESvenska
fiSuomi sv_SESvenska