Tietoja meistä

Koiraplaneetta

Koirahoitola Kaarinassa

Koiraplaneetta on perustettu maaliskuussa 2018, mutta toimintaa on ollut jo yli kaksi vuotta. Meillä hoitokoirat ovat osa perhettä ja hoito on hyvin yksilöllistä ja täysin kodinomaista. Olen Kassandra Ekman, valmistuin eläinhoitajaksi 2016. Koirahoitola sijaitsee rauhallisella mutta keskeisellä paikalla Kaarinassa, rajanaapurina Turku. Alueella on paljon hyviä lenkkimaastoja ja iso pihamme on aidattu, joten koirat pääsevät juoksemaan vapaana ja purkamaan energiaa. Hoitola on samalla kotimme, joten edellytämme, että koirasi on sisäsiisti ja käyttäytyy nätisti eikä tuhoa paikkoja. Pennut ovat tietenkin tervetulleita ja silloin sovimme erikseen sisäsiisteysharjoittelusta ja arkitottelevaisuudesta ja sen hinnoittelusta.

Koirasi on myös tottunut muihin koiriin ja on sosialisoitunut hyvin. Koska koirat meillä ovat yhtenä laumana joudumme joskus kieltäytymään hoitokoirista, jos ne eivät tule toimeen keskenään. Tämä johtuu turvallisuussyistä, eikä siitä, että koirassasi olisi jokin vika. Aina vaan ei kemiat kohtaa! Meidän perheeseen kuuluu kaksi kultaista noutajaa, molemmat narttuja. Narttujen juoksut aiheuttavat joskus lisäjärjestelyjä ja pieniä haasteitä leikkaamattomille uroksille. Meille siis mahtuu korkeintaan 4-5 vierasta, aina laumasta riippuen.
Koirasi rokotukset ja madotukset ovat luonnollisesti ajan tasalla!

Mikäli haluat että harjoittelen koirasi kanssa tiettyjä asioita, se onnistuu lisämaksusta. Arkitottelevaisuusharjoittelu tulee kaupan päälle. Meillä koirat eivät esimerkiksi ryntää ensimmäisenä ovesta ulos, vaan odottavat lupaa.
Olen käynyt vuoden koirahierontakurssin, joten otan mielelläni vastaan koiria hierontaan harjoitteluhintaan.

Tule vapaasti tutustumaan – se ei maksa mitään!

fiSuomi
sv_SESvenska fiSuomi